Realisaties in en rondom het huis of bedrijfssfeer. 

Heb je frisse ideeën en een goede advies nodig? Een hardwerkend aannemer die ervaring en een naam die je kunt vertrouwen heeft. Ik ben er voor je, bij elke stap.

Waarden

Mijn zaak is meer dan een job. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.

Project

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms krijg ik de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

Klanten

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken.

Motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me uit met elk nieuw project, beter te worden  om zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Mijn klanten

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Adres

KV Algemene Aanneming

Hijftestraat 44
9080

 Lochristi

BTW nummer: BE 0767 . 473 . 007

+32  479 / 03 . 05 . 23

Huis, tuin, kmo en industrie. 
Renovatie en landschapswerken. Nieuwe realisaties, opfris- of afwerking. 
Zoekt je een aannemer voor de al dan niet dringende opdrachten , ben in de Gentse bereikbaar voor de realisaties in en rondom het huis- of bedrijfssfeer.


KV Algemene Aanneming